HR-ansvarlig eller daglig leder? Lyst til å delta i global HR-undersøkelse i oktober 2020?

For femte året på rad gjennomfører OI Global Partners i september 2020 den globale undersøkelsen Future of Work, rettet mot daglige ledere og HR-ansvarlige, med ansvar for Talent Management. I 2019 deltok nærmere 60 av våre kunder i undersøkelsen. Lyst til å bli med i år og få tilgang til rapporten?

Trykk på link: http://bit.ly/OIGPGlobalSurvey.

Frist for gjennomføring er innen 17. oktober 2020. Du får tilgang til rapport – også oversatt til norsk – i midten av november måned.

Vi ønsker alle å forstå mer om hvordan organisasjoner løser talentutfordringene sine i dette raskt skiftende arbeidsmarkedet og hva som skaper konkurransekraft fremover.

Karrierepartner AS er medlem og norsk representant i OI Global Partners (OIGP), et ledende HR selskap innen karrieretransisjoner, outplacement, Executive coaching og lederutvikling. For femte året på rad gjennomfører OIGP den globale undersøkelsen Future of Work, rettet mot daglige ledere og HR-ansvarlige, med ansvar for Talent Management. Undersøkelsen er en del av et studie som startet i 2016. I 2019 deltok over 1300 respondenter fra 30 land, hvorav 60 av våre kunder i Norge.

Undersøkelsen tar ca 5 minutter å svare på og er på engelsk. I etterkant får du tilgang til en rapport – oversatt på norsk – hvor du kan se dine svar/perspektiver opp mot øvrige respondenter internasjonalt. Resultatene sammenlignes med fra resultater fra 2016-2019.

Trykk på link for tilgang rapporten for 2019: https://oiglobalpartners.com/4th-annual-the-future-of-work-global-study-results/

Målet med undersøkelsen har vært å få kartlagt følgende:

  1. hvilke ferdigheter må ansatte ha for å være konkurransedyktig i dag?
  2. hvilke er de største personalutfordringene organisasjoner står overfor?
  3. hva anses som mest de effektive måtene å utøve talentutvikling på i 2019?
  4. hvilke påvirkning ny teknologi er forventet og ha på dagens jobber?
  5. bruken av strukturerte Talent Management systemer; og
  6. utbredelsen av strategier for Employer Branding og grunner for å implementere dem.


Resultatene fra 2019
Blant de viktigste funnene i undersøkelsen, indikerte respondentene at samarbeid har forbigått Smidig ledelse (nr 3 i 2019) som den ferdigheten de verdsetter mest blant ansatte. Den nest viktigste ferdigheten er å Omfavne endringer.

Talentledere sier også at det å tilpasse seg endring er den største personalutfordringen i deres organisasjoner, etterfulgt av å tiltrekke og ansette nye talenter. Å beholde nøkkeltalenter kommer på tredjeplass.

Er du nysgjerrig på forskjellene mellom svarene fra våre norske kunder/respondenter versus øvrige globale selskaper? Er det egentlig noe forskjell i forhold til hva daglig ledere og HR-ledere i Norge opplever er behov/trender versus amerikanske, asiatiske eller europeiske likesinnede? Ta kontakt med oss, så får du vite mer.

Vil din virksomhet være med i Future Of Work 2020 eller vite mer om undersøkelsen?

Trykk på link: http://bit.ly/OIGPGlobalSurvey eller ta kontakt med Bjørn-Eirik Buschmann i Karrierepartner AS.

Bjørn-Eirik Buschmann
Daglig leder/Partner – Karrierepartner AS
Mobil: +47 909 70 113
E-post: bjorn-e@karrierepartner.no

Norwegian

Fant du ikke det du lette etter?

Legg igjen en beskjed her, så tar vi kontakt med deg!