Nytt selskap, samme ledelse/rådgivere, bare mer spisset

Vi bringer historien og omdømmet videre. Karrierepartner AS og selskapets ledelse har sitt utspring fra Norges største miljø innen karriererådgivning. Vi er en landsdekkende og spisset innen: Outplacement samt Prestasjons- og karriereutvikling. Vårt kundeløfte: Vi skal tilby markedets beste og mest effektive programmer innen karriereveiledning – skreddersydd den enkelte kunde. Velkommen til Karrierepartner AS.

Karrierepartner AS har sitt utspring fra selskapet Konsulentgruppen Frisk AS (KGF) og konsernet Frisk Utvikling AS. Rett før pandemien kom til Norge hadde KGF lyse utsikter for 2020. Det så veldig bra ut i forhold til oppdrag hos våre kunder, spesielt innen forretningsområdet Karriereomstilling, men også innen området Prestasjonsutvikling. Etter en dramatisk dropp i gjennomføring av oppdrag – og gjennom det manglende lønnsomhet – tok konsernet valget om å avvikle KGF per 30. juni 2020.

Som følger av dette har forretningsområdet Karriereomstilling blitt videreført gjennom etablering av Karrierepartner AS – 100 % eiet av ledelsen. Ledelsen består av tidligere Adm. Direktør og leder av forretningsområder Karriereomstillingstjenester i KGF – Bjørn-Eirik Buschmann- og tidligere Markedsdirektør i Din Utvikling og konsernet Frisk Utvikling, Vigleik Rogde.

Vår hovedfokus er innen karriererådgivningstjenester/outplacement, samt prestasjons- og karriereutvikling for ledere og medarbeidere.

Karriererådgivning/outplacement.

Vi viderefører det gode omdømmet vi har opparbeidet som leverandør innen karriereomstillingstjenester siden 2004 . Selskapets ledelse og flere av dagens karriererådgivere har siden 2004 fått anledning til å bistå flere markedsledende selskaper i gjennomføring av noen av de mest mediaomtalte nedbemanningsprosesser. Totalt har vi hjulpet over 15 000 medarbeidere i overgangen til ny jobb. I tillegg til egne karriererådgivere er vi gjennom samarbeidet med Frisk Utvikling en landsdekkende leverandør av karriererådgivning, med over 400 karriererådgivere – fordelt over 50 lokasjoner. Vi er således landsdekkende og kan bistå våre kunder med lokal ekspertise og rådgivere med god kunnskap om lokalt næringsliv.

Les mer

Prestasjons- og karriereutvikling (nyhet i Norge)

Vi er stolte over å kunne introdusere et etterspurt program som over 40 000 ansatte i Sverige allerede har gjennomført via vår samarbeidspartner Starck & Partners AB. Dette prestasjons- og karriereutviklingsprogrammet er i første omgang beregnet på ledere og medarbeidere som trenger en prestasjons- og utviklingsplan som veiledende for egen karriereutviklingsprosess, fremtidige prestasjoner og mestring i jobben. Programmet er prosessorientert og omfatter en kartlegging av egne vurderinger, erfaringer, drivkrefter og egen kompetanse. Kandidaten jobber med egne utviklingsoppgaver mellom møtene og får oppfølging, feedback og coaching fra ekspert i Karrierepartner AS. Den innledende delen av programmet passer også bra mht introduksjon i et lengre Outplacementprogram. Vi har sertifisert 10 eksperter innenfor dette programmet og lanserer nå programmet i Norge.

Les mer

Norwegian

Fant du ikke det du lette etter?

Legg igjen en beskjed her, så tar vi kontakt med deg!