Vi tilbyr sertifiserte eksperter innen Prestasjons- og karriereutvikling

En av de største utfordringene for norske arbeidsgivere er å beholde og utvikle talenter, ledere og nøkkelmedarbeidere. Vi har programmet som setter medarbeideren i stand til å definere egne utviklingsområder og etablering av en prestasjons- og utviklingsplan som er veiledende for egen karriereutvikling og fremtidige prestasjoner i dagens jobb.

Det er en kjensgjerning at det koster 6 ganger mer å ansette og utvikle nye medarbeidere, enn å utvikle eksisterende. Hvert andre til tredje år bør medarbeidere få anledning til å gjøre en praktisk og presis evaluering av status knyttet til sin rolle, arbeidsoppgaver, prestasjoner, kompetanse og utviklingsbehov – opp mot de krav og forventninger en selv, arbeidsgiver – og kunder- har til stillingen. Herunder også; Hva ønsker du og hva må du utvikle deg på i jobben din – både profesjonelt/faglig og personlig – for å være mest mulig relevant? Dermed har HR og nærmeste leder en solid utgangspunkt for å kunne tilrettelegge gode karriere- og utviklingsplaner for sine medarbeidere.

Karrierepartner AS tilbyr derfor ett vel utprøvd og effektfull program for prestasjons- og karriereutvikling, utviklet av vår samarbeidspartner i Sverige – Starck & Partners AB. Over 40 000 ledere og medarbeidere har gjennomført programmet de senere år!
Programmet og tilhørende metodikk/prosess er helt spesifikt knyttet opp mot strategier og operativt arbeid i Talent Management – og behovet er større en noen gang! Resultatene fra programmet kan også fint kobles opp mot eksisterende medarbeiderutviklingssamtaler.

 

Vi tilbyr nå et program beregnet for ledere og medarbeidere som:

  • Ønsker å bli bevisst egne ressurser, styrker, ferdigheter og utviklingsområder (også alternative) i jobbsammenheng. Deltakeren mottar en meget velutviklet Arbeidsbok samt utviklingsplan.
  • Ønsker å bli bevisst dine behov for endring
  • Ønsker hjelp til å sette nye mål
  • Trenger en prestasjons- og utviklingsplan som veiledende for egen karriereutviklingsprosess,fremtidige prestasjoner og mestring i jobben. Sikrer deg fremtidig karriereberedskap.

 

Programmet passer også perfekt inn som introduksjon i et Outplacementprogram og som utviklingsverktøy inn i ny jobb.

Les mer

Norwegian

Fant du ikke det du lette etter?

Legg igjen en beskjed her, så tar vi kontakt med deg!