Karriererådgivning for privatpersoner

Har du mottatt sluttpakke hvor støtte til karriererådgivning (Outplacement) inngår?

Eller er du i en situasjon hvor du vurderer å bytte jobb og trenger profesjonell rådgivning for å definere din nye retning og nødvendig støtte for posisjonering opp mot ny jobb?

Vi har kompetanse, verktøy og metodikk som virkelig hjelper deg videre i overgangen til ny jobb.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Karriereveiledning for privatpersoner

Karriereveiledning er et program på timebasis og avtales etter ditt konkrete behov. Dette kan være aktuelt for:

  • Deg som er i jobb, men som vurderer egne muligheter i eksternt arbeidsmarkedet. For deg som søker sparring og rådgivning som synligjør dine muligheter og forutsetningene for videre posisjonering. Programmets omfang tilpasses dine absolutte behov og tilrettelegges på timebasis.
  • For deg som ikke er i jobb, men som eksempelvis trenger behovsrettet rådgivning med hensyn til posisjonering i markedet, vurdering av CV, vurdering av kompetanseprofil, vurdering av søknader opp mot stillingsanalyser, ønsker intervjutrening. Tjenester tilbys på timebasis.

Outplacementprogram

Programmet går over 3, 6, 9 eller 12 måneder, med et gitt antall timer innenfor hvert av løpene.

Målgruppe:

  • Deg som har inngått sluttavtale med arbeidsgiver og hvor Outplacementprogram inngår som en del av avtalen. Du er nå på utkikk etter å finne den riktige leverandøren av program for deg. Vi tilpasser programmet for deg, innenfor de økonomiske rammebetingelsene som foreligger.
  • Kandidater som er arbeidsledige og søker et utvidet karriereprogram eller støtte frem mot ny jobb.

Gjennom en innledende oppstart- og kartleggingssamtale avdekker vi behov og skreddersyr Outplacementprogrammet for deg, innenfor de økonomiske rammebetingelsene som foreligger. Vår effektive 6-trinns karrieremodell bringer deg i mål.

Se beskrivelse av typiske emner som inngår i et Outplacementprogram: Les her

Hva kan vi hjelpe deg med?

Legg igjen ditt telefonnummer eller din e-post, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende og gratis samtale eller tilbud.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kan lagre og benytte din informasjon for å kontakt deg.
Les mer om personvern her