Karriereveiledningskurs

I snitt 98,5 % av våre 15 000 kursdeltakere vil anbefale vårt karriereveiledningskurs til andre! Dette er et kostnadseffektivt og anbefalt kurs i bedrifter hvor flere personer blir berørt som følger av nedbemanning.

Kurset tilfører kunnskap, trening, profesjonelle ferdigheter og verktøy i alle deler av jobbsøkerprosessene. Etter endt kurs er deltakeren selvhjulpen og faglig trygg med hensyn til selv å finne jobbmuligheter, søke på jobber og framstå trygg og trent i en intervjusituasjon.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Anbefaling: Kurset tilpasses ofte i kombinasjon med påfølgende individuelt karriererådgivningsprogram (Outplacement) og hvor deltakeren etter endt kurs har fått tydeliggjort egen retning og besitter alle salgsverktøy ved inntreden i karriereveiledningsprosessen. Således kan deltakeren gå rett inn i markedsfasen, det vil si den aktive del av jobbsøkerprosessen.

Praktisk gjennomføring og innhold:

Kurset går over 3 til 5 dager, avhengig av gruppestørrelse og kundens behov. Kurset, valg av kursledelse og tilhørende kursmateriell, tilpasses kunde og målgruppe.

Typiske emner som omhandles:

 • Kompetansekartlegging, personlig utvikling og
  personanalyse
 • Utvikling av profesjonell CV
  (kompetansebasert)
 • Dybdeanalyse av annonser og utvikling av
  profesjonelle søknader
 • Kommunikasjon og presentasjonsferdigheter
 • Intervjufasen og praktisk intervjutrening
 • Bruk av sosiale medier/LinkedIn
 • Nettverk og personlig markedsplan

Hva kan vi hjelpe deg med?

Legg igjen ditt telefonnummer eller din e-post, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende og gratis samtale eller tilbud.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kan lagre og benytte din informasjon for å kontakt deg.
Les mer om personvern her