Karriererådgivning for bedrifter

Nedbemanning og omstruktureringer er noe av det tøffeste en organisasjon må foreta seg. Karrierepartner AS er selskapet som kan bistå virksomheter og berørte medarbeidere på best mulig måte gjennom våre ulike karriereomstillingstjenester.

Med over 20 års erfaring og støtte til mer enn 15 000 kandidater fra norsk næringsliv, besitter vi seniorkompetanse på fagområdet. Vi har  vært valgt samarbeidspartner i noen av landets mest kjente nedbemanningsprosesser, og våre resultater snakker for seg selv, over 90 % av kandidatene fått seg ny jobb!

Vi bistår med følgende:

Nedbemanning, prosjekt og lederstøtte

Vi kan bistå våre kunder som objektiv tredjepart, både med hensyn til kvalitetssikring av prosesser og lederstøtte.
Les mer

Ledertrening - avviklingssamtalen

Kurs over 1 dag hvor vi gir lederne innsikt, trening og ferdigheter til å gjennomføre avviklingssamtalen.
Les mer

Outplacement/Individuell karriererådgivning

Prosessorientert program over 3-6-9-12 måneder, alternativt et gitt antall timer, som oftest inngår som sentralt virkemiddel og støttetjeneste i forbindelse med sluttavtaler.
Les mer

Karriereveiledningskurs

Kurs over 3-5 dager som oftest tilbys som innledende aktivitet for grupper i bedriften som skal nedbemannes, med følgende individuelle Outplacementprogram.
Les mer

Økonomisk rådgivning

Vi tilbyr ekspertise innen Pensjonsrådgivning, samt privatøkonomisk rådgivning, for personer i omstilling. Rådgivning over 2 timer.
Les mer

Ønsker du å vite mer om våre karriereomstillingstjenester og muligheter for samarbeid med Karrierepartner AS? Vennligst ta kontakt:

Daglig leder Bjørn-Eirik Buschmann

mobil +47 909 70 113, e-post: bjorn-e@karrierepartner.no