Karriererådgivning for bedrifter

Nedbemanning og omstruktureringer er noe av det tøffeste en organisasjon må foreta seg. Karrierepartner AS er selskapet som kan bistå virksomheter og berørte medarbeidere på best mulig måte gjennom våre ulike karriereomstillingstjenester.

Med over 20 års erfaring og støtte til mer enn 16 000 kandidater fra norsk næringsliv, besitter vi seniorkompetanse på fagområdet. Vi har  vært valgt samarbeidspartner i noen av landets mest kjente nedbemanningsprosesser, og våre resultater snakker for seg selv, over 90 % av kandidatene fått seg ny jobb!

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Vi bistår med følgende:

Nedbemanning – prosess og støtte til berørte

Vi kan bistå våre kunder som objektiv tredjepart, både med hensyn til kvalitetssikring av prosesser, lederstøtte og tiltak for de berørte.
Les mer

Outplacement/Individuell karriererådgivning

Prosessorientert program over 3-6-9-12 måneder, alternativt et gitt antall timer, som oftest inngår som sentralt virkemiddel og støttetjeneste i forbindelse med sluttavtaler.
Les mer

Karriereveiledningskurs

Kurs over 3-5 dager som oftest tilbys som innledende aktivitet for grupper i bedriften som skal nedbemannes, med følgende individuelle Outplacementprogram.
Les mer

Hva kan vi hjelpe deg med?

Legg igjen ditt telefonnummer eller din e-post, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende og gratis samtale eller tilbud.

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kan lagre og benytte din informasjon for å kontakt deg. Les mer om personvern her